Karvat pois alapäästä seksikäs nainen

Mostphotos, ah, pian on ihanien kesävaatteiden aika. Jaa oma tarinasi, haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta? Minusta on ihan sama, antavatko naiset karvojen kasvaa, olkoon se ihmisen oma pätös. Enä Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Että harkitse vielä hetki tartutko normaalisti höylän vai alatko kasvattaa puutarhaan pusikkoa, sillä tällä otannalla karvat saavat miehet sen verran villeiksi, että varoitus on todella paikallaan! Karvainen nainen on aikuinen, eroottinen ja villi. Kesämekot, topit ja shortsit.

Testasimme puskan koon: Karvat pois alapäästä seksikäs nainen

Tulipa markkinoille jopa tuheron hoitoon tarkoitettu häpykarvaöljy (ihan totta!). Varsinkin miesten mielestä, eikö?! Karvat suojaavat myös osia, joita et välttämättä uskoisi: herkkä kudos ja emättimen seinämät ovat suojassa karvoituksen ansiosta. Jos sisemmät häpyhuulet ovat hieman näkyvillä, suojaa karvoitus niitäkin. 48 ei tuntenut paineita asiaa kohtaan, mutta piti siistitystä alapästä. Talvella saavat levätä, kun on aina pitkät housut.

Karvat pois alapäästä seksikäs nainen - Häpykarvat kiinnostavat

Siitä on mukavuus, seksikkyys ja fiineys kaukana, kun alapä on täynnä punaisia paukamia kuin kuppaisella. Kyselyyn vastasi yli 5 000 miestä ja tulokset ovat tässä: Naisten häpykarvat, millaiset? Hikiset ja paidan raosta roikkuvat kainalokarvat kuitenkin ällöttävät tasapuolisesti sekä miehellä että naisella. Usein pienet paiseet ja näppylät ovat vain merkki tulehtuneista, sisänkasvaneista karvoista. Rowen ihmettelee tätä, sillä todellisuudessa karvat ovat hygienisia: ne auttavat hikeä siirtymän pois iholta ja pitävät lian ja bakteerit kaukana vaginasta. Terveisin Nimettömänä pysyvä testiryhmäläinen. Lisäksi ne auttavat levittämän feromoneja, jotka houkuttelevat mahdollisen kumppanin kiinnostumaan meistä. 9 tilanne oli ollut ylivoimainen ja lopettaminen ainoa mahdollisuus. Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Suojaavat jopa sukupuolitaudeilta, vaikka suojasta ei olekaan tutkimusnäyttöä, Rowenin mukaan karvat voivat teoreettisesti suojata tietyiltä tartunnoilta. Ensimmäinen yllätys uusien miesten kanssa petiin pätyessä oli se, että miehillä ei ollut enä karvoja! Karvaton nainen sopii modernille pehmomiehelle, joka luultavasti ajelee omatkin karvansa. Selfin haastattelema gynekologi, tami Rowen ihmettelee ilmiötä, ja kertoikin lukijoille kuusi syytä, miksi sheivaaminen kannattaisi jättä ehkä sittenkin väliin:. Ja näyttä minusta kivemmalta kuin pehko. Itse poistan kainalo- ja särikarvat, koska itselle tulee mukavampi, kevyempi ja puhtaampi olo. Siksi kysyimmekin Ilonan lukijoilta, kuinka he menettelevät karvoituksensa kanssa. Sheivaamalla, vahaamalla, sokeroimalla, epiloimalla? Perinneryijy "Karvainen nainen on aikuinen, eroottinen ja villi". Sen vuoksi meillä on karvoitusta myös genitaalialueillamme. Poistaako karvoja vai ei? Ei niin karvainen "Siellä kuuluu olla tuuletuksen vuoksi karvoitus". Toinen samaan aikaan eronnut nainen totesi, että ei uskalla vällyjen karvat pois alapäästä seksikäs nainen alle yhdenkän miehen kanssa ilman perusteellista sheivausoperaatiota. Tajusin Kiitos kun tulit Huonon Äidin saitille! Silloin vältyt ärsyyntymiseltä ja haavoilta, mutta voit trimmata karvoituksen siistiksi esimerkiksi rantapäiviä varten. En myöskän toivo, että karvat kasvavat alapässä sisänpäin ja sänki alkaa pistellä. 5 oli sitä mieltä, että luonnontila paras tila. Pidin linjani: puskasta en luovu! Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti. 12 ei ottanut asiasta mitän stressiä). "Se oikeasti suojaa sitä aarnimetsän siimeksessä olevaa". Kaikkialta vai vain tietyiltä alueilta? Asiasta ei (vielä) käydä sen suurempaa keskustelua, mutta sen sijaan naisten häpykarvoituksesta keskustelu on käynyt vilkkaana, no, aina.

Noin karvat pois alapäästä seksikäs nainen

Näytä kaikki viestit karvat pois alapäästä seksikäs nainen →

Kommentti “Karvat pois alapäästä seksikäs nainen”

  1. Häpykarvat katosivat naisilta joskus. Sinä olet niin seksikäs!. Tällä otannalla karvat saavat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *