Sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa

Haemme sairaanhoitajaa märäaikaiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän varahenkilöstön, keskussairaalaan Lahteen. Eduksi katsomme kokemuksen ja näkemyksen ratkaisukeskeisyydestä, yhteisöhoidosta ja dialektisesta käyttäytymisterapiasta. Meille asiakkaalta saatu palaute on arvokkain: "Ei ole kuin hyvä sanottavaa, iso hatunnosto hoitajille" (Kotihoidon asiakas, asiakastyytyväisyyskysely 2016). Satu Toivola, varajäsen, tanja Pakkanen, varajäsen, satu Kivimäki, varajäsen Vaasan AMK opiskelijayhdyshenkilö. Tanja Hautala,  Seinäjoen AMK, eeva Jylhä, opiskelijayhdyshenkilö Hanna Peltoniemi, opiskelijayhdyshenkilö, Joonas Kevari, Vaasan AMK, m Sari Päihdehoitotyö Reetta-Maija Luhta, th, tupakastavieroitushoitaja. Haemme Hoivakoti Kaareen ammattitaitoista ja motivoitunutta sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Avoimet työpaikat: Sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 edellyttämä pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitajat ry, verkkosivu: /etela-pohjanmaa, palautelomake, käyntiosoite: Koulukatu 32 A 60100 seinÄjoki, postiosoite: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitajat. Attendo Jalavassa on yhteensä 50 asuntoa.

Etelä-Pohjanmaan: Sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa

Duunitori Kokkola, sairaanhoitajia, SEKÄ kokopÄIVÄISIÄ ETTÄ OSA-aikaisia Haemme sairaanhoitajia Helsingin keskustassa sijaitsevalle yksityiselle läkäriasemalle. Tehtäväsi: Työsi sisältä potilaiden ohjausta, toimenpiteissä avustamista, sairaanhoitajan ajanvarauspolia, asiakaspalvelua sekä näytteenottoa. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Sairaanhoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisen sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä tiiminsä kanssa.

Työpaikat: Sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa

Hakuaika pättyy klo.00 viimeisenä hakupäivänä. Duunitori Suomussalmi, esperi avaa Joutsaan uuden hoivakodin alkuvuonna 2018. Etelä-Savon sosiaali- ja beautiful shemales erottinen hieronta terveyspalvelujen. Valitun sijoituspaikka märäytyy myöhemmin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tehtävässä edellytetän tartuntatautilain 48 :n edellyttämä rokotussuojaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Duunitori Helsinki, haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työhön Kouvolan kaupungin kotihoitoon. Hoivakoti sijaitsee kirkonkylällä kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä. Saat työskennellä innostuneessa, kannustavassa ja nuorekkaassa ympäristössä yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Sulje tämä ilmoitus ja jatka sivuston käyttöä. Tarjoamme: Meillä päset vaikuttamaan työhösi ja olet tärkeässä roolissa luomassa lämminhenkistä työkulttuuria ja ainutlaatuista palvelukokemusta asiakkaille. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Etsimme Attendo Jalavaan, Joroisiin sairaanhoitajaa Attendo Jalava on Joroisiin huhtikuussa 2018 avattava viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämä. Puh., eeva Jylhä, jäsen, rahastonhoitaja, puh. Puheenjohtaja Liisa Panula. Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, Mikkeli, essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset kännökset. Odotamme, että sinulla on kokemusta dialyysihoitotyöstä.

Noin sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa

Näytä kaikki viestit sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa →

Kommentti “Sairaanhoitajan ammatti etelä pohjanmaa”

  1. Lapua, Etelä-Pohjanmaa, sairaanhoitajan sijaisuuteen edellytetän. Sairaanhoitajan ammatti on yksi suomalaisten.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *