Naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa

naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa

Vaginan pesu on lähes mahdotonta. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Lopun ikä kestäviä seuraamuksia voivat olla kivuliaat kuukautiset, seksuaalisen elämän vaikeudet sekä ongelmat synnytyksessä. Syyttäjä vaatii äidille ehdollista vankeutta tai tuntuvaa sakkoa. Länsimaissa naisten sukuelimien silpominen on yleisesti paheksuttua ja laissa kiellettyä. Tämä on RedFox Basic, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Tyypin IIb leikkauksessa poistetaan pienet häpyhuulet ja ainakin osa klitoriksesta. Esimerkiksi WHO vastustaa kaikkia tyttöjen ympärileikkauksen muotoja. Voima -lehden haastatteleman somalialaissyntyisen tytön ja Tyttöjen Talo -projektivetäjän mukaan myös Suomesta viedän tyttölapsia ulkomaille silvottavaksi. Naisen seksuaalista nautintoa pyritän estämän, jotta nainen ei olisi uskoton, eikä olisi yhdynnässä ennen avioliittoa. naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa

Naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa - Naisten ympärileikkaus suomesta

6 Silpomisen kohteeksi joutuneiden osuus 1549-vuotiaiden keskuudessa vuonna 2014. Nämä kohdat ovat kuitenkin hyvin kiistanalaisia. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia.

Etelä, pohjanmaa: Naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa

13 Naisten sukupuolielimien silpominen on länsimaissa yleisesti paheksuttua ja laissa kiellettyä. Euroopassa silvonta on kiellettyä, mutta sitä tehdän silti jonkin verran. Yli tai lähes 90 prosenttia naisista on silvottu lisäksi niin ikän muslimienemmistöisissä Egyptissä, Eritreassa, Malissa, Djiboutissa, Sierra Leonessa ja Sudanissa. Suomessa 18v synttärilahja mies etsii paria silpominen tulkitaan törkeäksi pahoinpitelyksi. Hell yeah, norlevo ( toyotomi inverter 9000 btu, kendall Jenner internet celebrity). Koraanissa käytäntöä ei mainita, mutta muutamissa haditheissa, esimerkiksi hanbalistisen fiqh -koulukunnan perustajan Ahmad ibn Hanbalin hadith-kokoelmassa, Ahmad Ibn Hanbal 5:75 esitetän, että ympärileikkaus olisi miehille välttämätöntä mutta naisille kunniallista. Laadukas sanakirja sisältä yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Hän selitti, että lapsi ei tunne mitän kipua ja silloin myös pysyy paremmin paikoillaan, nainen jatkoi. Hymy -lehti 8/2011,. Lehden mukaan käräjäoikeus antaa tapauksesta tuomion. Tämäkin muoto on torjuttu yleisesti, vaikka se on huomattavasti vähemmän vahingollinen kuin poikien ei-terapeuttinen ympärileikkaus, jossa poistetaan osa peniksen erogeenisesta kudoksesta. Elokuussa 2015 mies ajoi naisen ja vauvan Vaasaan, ja he saapuivat sairaalan sijaan yksityiseen omakotitaloon. Tyypin Ib leikkauksessa poistetaan klitoris osittain tai kokonaan. Äiti oli pyytänyt ympärileikkausta neuvolasta, jossa oli kerrottu, että Suomessa ympärileikkaus tehdän vain läketieteellisistä syistä. Tyypin IIc leikkauksessa poistetaan pienet ja isot häpyhuulet ja ainakin osa klitoriksesta. Tämän jälkeen hän oli kertonut äidille tietävänsä Vaasassa paikan, jossa ympärileikkaus voitaisiin tehdä. Aiemmin uskottiin sen keskittyneen lähinnä Afrikkaan, mutta Ruotsissa on havaittu, että 47 Iranista, Irakista ja Kurdistanista tulleista tytöistä on leikattuja. Suomessa asiasta ei ole erillistä lakia, vaan poliisi tutkii silpomista törkeänä pahoinpitelynä. 14 Hymy -lehti teki numerossa 3/1976 ensimmäisenä Suomessa jutun Tansaniassa tapahtuvasta tyttöjen ympärileikkaukseksi kutsutusta toimenpiteestä.

Noin naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa

Näytä kaikki viestit naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa →

Kommentti “Naisten ympärileikkaus englanniksi etelä pohjanmaa”

  1. Helsingin Sanomat Digilehti Arkisto. Helsinki Mediatiedot Älypä Sanakirja. Silpomisesta käytetän joskus myös.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *