Viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa

Anette Willemine - Designin ja sisustuksen ammattilainen Oslonvuonolta valitsee joka juhlaan uuden teeman. Tykkän kaikesta kimaltavasta, ruusuisesta, pilkukkaasta, valkoisesta, pitsistä ja vanhanaikaisesta. Kotini on helmeni - Sisustusartesaaniopiskelija Seinäjoelta bloggaa skandinaavisen tyylin pintaremontista. Mukana myös lapsiperheen arkea ja reissuja. Pyrin kodikkuuteen ja uskon, että sisustuksella voi kertoa tarinoita. Kolmen lapsen äiti on hullaantunut taiteesta, designista, luonnosta, matkustamisesta ja arjen pienistä iloista ja kohtaamisista.

Videos

Mature babe enjoys blowjob.

Mukana olevat: Viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa

Livingroom - Tervetuloa koulutetun sisustajan, kolmen lapsen kaksikielisen äidin  lifestyleblogiin, jossa eletän elämä paritalossa Kauniaisissa. Toimintakertomus 2017, toimintakertomus 2018, järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanja. Elämä keltaisessa talossa - Sisustamista, 102-vuotiaan kodin remontointia, DIY-juttuja, puutarhan hoitoa, käsitöitä, leipomista, kuntoilua, maatilan arkea, lapsiperheen elämä ja paljon muuta. Liisa Marjatta Jokinen - Tykkä tapetoida ja ja tehdä pien nikkarointeja. maailman paras paikka - Sisustamista, arkea ja elämä. Unelmalandia, sisustetaan uutta omakotitaloa skandinaavisen vaaleaan tyyliin.

Nainen: Viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa

3.4.2019 (järjestöystävä) Kokemuksia Opi mallintamaan yhdistyksesi vaikuttavuutta -koulutuksesta.4.2019 Julkaisuja ja lausuntoja Järjestöjen yhteinen lausunto viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa PoPSTer-loppuraporttiin (PDF).9.2017 Kuntien järjestöyhteistyön tilanne -raportti 2017 (PDF) Sosiaaliturvayhdistysten yhteinen lausunto valinnanvapauslakiin 2017 (PDF) 12/2017 Kuntien järjestöyhteistyon tilanne -raportti 2018 (PDF).9.2018 Luentoja Kunta-järjestö -yhteistyön kartoituksen tuloksia Pohjois-Pohjanmaalla, stean Ylävitoset. Puttipajan blogi - Ripaus unelmaa Puttipajalta -blogissa seurataan kynttiläpajan elämä, jonka myymälä Wanha Paja löytyy Vaajakosken Naissaaresta. Koti meidän - Blogeissa kuvataan elämän estetiikkaa maalla ja muualla. Muotopuoli - Olen Jutta, ammatiltani muotoilija ja kotimme on temmellyskenttäni. Talvella aihepiiri painottuu enemmän sisustukseen ja kesällä taas puutarhanhoitoon. The hygge wife - Yksinkertaista kotoilua ja hitaan elämän oppeja - Decofeast - Positiivinen ja elämä pohdiskeleva sisustusblogi, jossa seurataan kirjoittajan sisustusprojekteja ja -unelmia. Idahhh - Blogi, jossa sisustetaan skandinaavisen boheemisti!

Noin viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa

Näytä kaikki viestit viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa →

Kommentti “Viisikymppinen nainen blogi pohjois pohjanmaa”

  1. Päset tutustumaan bloggaajien omiin blogeihin. Nelikymppisen naisen lifestyleblogi, jossa eletän. Viisikymppisen naisen kuljettamassa autossa ei.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *