Ihana pillu seksinovellit suomi24

ihana pillu seksinovellit suomi24

Makasin tallihuoneen sängyllä ja kuuntelin kuinka hevoset kolisteli karsinoissaan. Kysyin tytöltä haluaisiko hän kokeilla alkoholia ja juoda kanssani pari olutta, emme tietenkän kertoisi hänen äitilleen mitän. Alkoholi teki tehtävänsä eikä tyttöä jännittänyt ollenkaan niin paljon kuin olisi voinut kuvitella vaan hän paljasti untuvakarvan peittävän pikku pillunsa minulle. Sillon tällön kävin katsomassa Yellow Tambourinea eli Riinaa, joka seisoi rauhallisesti karsinansa takanurkassa. Missä se sulhosi on, Ville naurahti ja katsoi minua. Kiljahtelin ja huokailin silmät suljettuina. Se hörisi ja nuoli käsiäni, tajusin nyt miksi se oli niin levoton. Oripoika tahtoi pästä panemaan.

Seksinovellit - Suomi24: Ihana pillu seksinovellit suomi24

Makasin raukeana betonilattialla kun Ville kuivasi minut ja lopulta pukeuduin. Ori oli silminnähden hermostunut. Lue aiheen Seksinovellit keskusteluja (K18).

Ihana heräminen: Ihana pillu seksinovellit suomi24

Olin jo niin kiimassa etten enä ajatellut perhe asioita vaan halusin naida ihanaa tyttöäni. Vaginaani kuumotti ja se oli hyvin arka ponin vihdoin vetäytyessä minusta lauettuaan sisälleni. Minun oli märä häipyä kello kuuden aikaan kun tallimestari saapuisi. Pikkupillu oli nyt nussittu auki ja hänestä tehty nainen, niin kova puristus oli kyrpäni ympärillä että muutaman minuutin pästä tunsin siemeneni olevan lähdössä ja pumppasin koko painollani lantiota hänen lantioonsa, syvällä hänen pikkupillussaan orgasmi tärisytti jalkojani ja sain ennenkokemattoman upean orgasmin syöksyiessäni siemeniä hänen sisänsä. Annoin hetken aikaa hänen levätä kaluni sisässän että kipu tasoittuisi mutta pian en voinut himolleni mitän vaan aloin nussia häntä rytmikkästi, tyttö itki allani ja anoi muínua lopettamaan koska oli niin kipeä.

Kommentti “Ihana pillu seksinovellit suomi24”

  1. Lue aiheen, seksinovellit keskusteluja (K18).. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu. Suomi24 - tuhansia aiheita..

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *